Assessment of car damage (UA)

ДТПНаша оціночна компанія пропонує послуги з оцінки матеріального збитку колісних транспортних засобів фізичним та юридичним особам. Найбільша кількість послуг, що надає наша компанія, припадає на розрахунок матеріального збитку, який завдали власнику транспортного засобу в наслідок ДТП. При проведенні автоекспертизи визначають вартість ремонту транспортного засобу, вартість автомобіля на момент пошкодження, коефіцієнт фізичного зносу на запасні частини (амортизацію) та величину втрати товарної вартості. Висновок автоекспертизи потрібен, як документальне підтвердження збитків, чим не може виступати попередня калькуляція ремонту від станції технічного обслуговування.

Оцінку матеріального збитку проводять для відшкодування збитків від страхової компанії, винуватця ДТП (винуватця пошкоджень) або МТСБУ. Також оцінка може проведена для перевірки та оспорювання результатів оцінки, яка проводила страхова компанія або її контрагенти.огляд авто

Для проведення оцінки експерт відправляє повідомлення зацікавленим особам про час та місце огляду транспортного засобу за домовленістю з замовником оцінки. Вартість відправлення повідомлень не входить у вартість послуг та оплачується окремо на підставі документів про сплату.

Оцінка також проводиться для визначення збитків від стихійного лиха (пожежа, затоплення, град), протиправних дій інших осіб (обстріл, вибух, пограбування, хуліганські дії), падіння сторонніх предметів та неналежного стану дорожнього покриття, але найрозповсюдженіша ситуація – оцінка матеріального збитку після ДТП (дорожньо-транспортної пригоди) .

Орієнтовна вартість* послуг з оцінки матеріального збитку:

Об’єкт оцінки Вартість оцінки*, грн.
Мотоцикл, мопед від 3500,00
Легковий автомобіль від 4000,00
Вантажний автомобіль від 4000,00
Напівпричіп від 5000,00
Автобус від 5000,00
Спеціальний, спеціалізований транспорт від 6000,00
Пограбований транспортний засіб (розукомплектований)
від 4500,00*

* – вартість послуг може змінюватись в залежності від додаткових умов проведення оцінки (виїзд оцінювача, стан об’єкта оцінки, величина та кількість пошкоджень, складність розрахунків і т.і.); ** – для замовлення оцінки більше ніж 3-х транспортних засобів існують спеціальні цінові пропозиції.